Kalmar представляє навантажувач нового покоління для важких умов експлуатації з оптимізованим досвідом водіння DCG380-540

Kalmar представляє навантажувач нового покоління для важких умов експлуатації з оптимізованим досвідом водіння DCG380-540

Kalmar, що входить до складу Cargotec, анонсувала версію свого рішення для навантажувачів нового покоління для важких вантажів вагою до 54 тонн. Kalmar DCG380-540 розроблений для забезпечення великої вантажопідйомності, необхідної для роботи з важкими вантажами, характерними для стивідорної і металургійної промисловості, в поєднанні з плавним і точним управлінням машиною меншою вантажопідйомності.

 

Новий важкий вилочний навантажувач Kalmar пропонує абсолютно новий досвід підйому для великовантажних навантажувачів великої вантажопідйомності, з поліпшеними швидкостями підйому та опускання в поєднанні з чутливою до навантаження гідравлікою для забезпечення плавного і безпечного управління навіть найскладнішими вантажами. У стандартну комплектацію також входять вбудовані засоби зв'язку, що дозволяють замовникам скористатися інструментом управління продуктивністю Kalmar Insight, який дає чіткий огляд операцій з парком машин і допомагає перетворити дані в дієві, ефективні ідеї.

 


Новий навантажувач також оснащений кабіною Kalmar EGO, з кращого в галузі ергономікою і безперешкодної видимістю навколо машини. Налаштування кабіни може бути налаштована відповідно до переваг водія для забезпечення безпечної, комфортної роботи і оптимальної продуктивності. Kalmar DCG380-540 пропонує модульну гнучкість з точки зору вантажопідйомності для різних варіантів колісної бази, надаючи клієнтам можливість вибрати машини з більшою вантажопідйомністю на менших колісних базах.

 

Kalmar DCG380-540 доступний у всьому світі і замінює модель попереднього покоління DCF370-520.

Online каталог