Кальмар: «Разом за екологічно ефективне майбутнє» на виставці TOC Europe 2019.

Кальмар: «Разом за екологічно ефективне майбутнє» на виставці TOC Europe 2019.

   З 18 по 20 червня в місті Роттердам, Нідерланди проходила TOC Europe 2019 - Міжнародна виставка контейнерних перевезень, портового обладнання та термінального обслуговування.

На стенді Kalmar було організовано кілька демонстрацій і спільних сесій, щоб висвітлити тему «Разом для екоеффектівності майбутнього». Kalmar продемонстрував новаторський підхід на TOC Europe за допомогою серії демонстрацій і конференцій, на яких був представлений ряд екологічно ефективних рішень для транспортних засобів, систем і цілих контейнерних терміналів. Головною подією була яскрава голографічна презентація електричного термінального трактора Kalmar T2E, який буде запущений в першому кварталі 2020 року. Він оснащений чотирма літій-іонними батареями без викидів, забезпечує швидку зарядку з підключенням і 107 кВт-год безперервної потужності. Пропонуючи на вибір тягові електродвигуни з електричним приводом, знижений рівень шуму і низькі експлуатаційні витрати, новий електричний термінальний трактор є важливим кроком у напрямку досягнення мети Kalmar, щоб до 2021 року весь його асортимент був доступний як версії з електричним приводом.

Компанія "Форкс", яка є ексклюзивним дилером в Україні провідною торгової марки вантажної техніки KALMAR.

TOC Europe - глобальне місце зустрічі для портів, терміналів, судноплавних ліній, 3PL і вантажовідправників. Виставка є вітриною для портових і термінальних технологій і операцій, і конференція фокусується на співпраці в ланцюжку поставок контейнерів.

Тематика виставки TOC Europe: портальні крани, системи управління і приводи для кранів, вилочні автонавантажувачі, електронавантажувачі, універсальні навантажувачі та візки, річстакерам, навантажувачі для обробки контейнерів, термінальні тягачі і ваговози, портальні крани установки, системи трейлерів і шасі, захоплення, рейки, шини, мобільні крани, будівництво портів та обладнання для перевалки лісу і інше.

Ця виставка давно завоювала репутацію кращої в своєму класі і найкориснішою для операторів контейнерних перевезень і їх постачальників.

Online каталог