Підвищуйте рівень ефективності та безпеки за допомогою системи контролю Kalmar Insight

Підвищуйте рівень ефективності та безпеки за допомогою системи контролю Kalmar Insight

Підвищуйте рівень безпеки за допомогою системи контролю Kalmar Insight. Відстежуйте та переглядайте всі аварійні сигнали та попередження - вносьте зміни, що необхідні для підвищення рівня безпеки.

Kalmar Insight - це інтегрований інструмент управління обладнанням/діяльністю оператора/ автопарком як для обладнання Kalmar, так і для машин виготовлених  іншими компаніями.

Обслуговування підйомно-транспортного обладнання спрощується завдяки модулю технічного обслуговування Kalmar Insight. Система пропонує план технічного обслуговування, який автоматизує замовлення запчастин, підвищуючи ваш контроль над доступністю обладнання. Kalmar Insight допомагає мінімізувати непотрібні переміщення і час простою, оптимізуючи коефіцієнт використання автопарку і скорочуючи час простою обладнання. Інструмент також допомагає в контролі періодичності та необхідності технічного обслуговування, дозволяючи планувати завдання з технічного обслуговування до того, як виникне поламка.

Крім того, систеvа спрощує процес технічного обслуговування, дозволяючи замовляти необхідні запчастини заздалегідь. Такий підхід зменшує кількість незапланованих робіт з технічного обслуговування, що зрештою підвищує експлуатаційну готовність автопарку. Kalmar Insight також допомагає в моніторингу та оцінці індивідуальної роботи водія, надаючи цінну інформацію, яка може бути використана для проведення необхідного навчання та коригувальних заходів.

Вирішуючи індивідуальні проблеми операторів, система сприяє підвищенню загальної операційної ефективності та продуктивності. Маючи доступ до цих даних через різні платформи, наприклад, мобільні пристрої, ви можете ефективно аналізувати роботу автопарку та приймати оперативні рішення для вашого бізнесу.

Online каталог