Розширене навчання операторів допоможе "Kronospan" перейти на нові екологічні та ефективні навантажувачі Kalmar

Розширене навчання операторів допоможе "Kronospan" перейти на нові екологічні та ефективні навантажувачі Kalmar

Перевірка та контроль першого запуску техніки є важливим моментом у постачанні обладнання. Ми розуміємо, що важливий чинник довгострокових відносин із клієнтом – це довіра. І воно поширюється не лише на якість продукції, а й на постійну підтримку клієнтів у будь-якій ситуації.

88-9 грудня два нових електронавантажувачі Kalmar ECG120-12 були запущені в експлуатацію на виробництві ТОВ “КРОНОСПАН РІВНЕ”. Компанія “Kronospan” є провідним світовим виробником плит ДСП, ламінованих плит та підлог, стінових панелей та аксесуарів. Слід зазначити, що мета компанії – підтримувати збалансовану екосистему, яка покращує якість життя. З модернізацією своїх підприємств з'явилася вимога саме до електричної екологічної техніки, а до ваших рішень завжди готовий "Форкс".

"Оператор навантажувальної техніки" споконвічно асоціювався з чоловічою професією і цікаво те, що серед жінок ця професія теж затребувана. Протягом двох днів був не тільки повний запуск техніки, а й навчання всіх операторів, серед яких єдина жінка-оператор відзначилася найкращими результатами та швидкістю реагування.

Online каталог