Електричні навантажувачі Kalmar допомагають Sagres підвищити економічну ефективність та екологічні показники в Бразилії.

Електричні навантажувачі Kalmar допомагають Sagres підвищити економічну ефективність та екологічні показники в Бразилії.

 Kalmar, що входить до складу Cargotec, має поставити загалом шість повністю електричних автонавантажувачів провідному бразильському логістичному оператору Sagres. Замовлення було заброньовано Cargotec у 2019 році 4 кварталі, при цьому доставку машин планується здійснити протягом першого кварталу 2020 року. Контракт передбачає можливість придбання ще 16 електронавантажувачів протягом 2020 та 2021 років.

Sagres надає послуги портової логістики, включаючи послуги морського агентства, зберігання та перевезення вантажів, а також прокат обладнання та інші промислові послуги. Компанія працює в трьох основних портах на півдні Бразилії - Термінал Логістіко Ріо Гранде (TLRG), Термінал Логістіко Пелотас (TLP) і Термінал Логістіко Гуаїба (TLG) - підтримка операцій компанії Compañía Manufacturera de Papeles y Cartones (CMPC), другий за величиною виробник целюлози та паперу в Латинській Америці. Sagres також підтримує CMPC на своєму целюлозно-паперовому заводі в муніципалітеті Гуаїба.

Нові машини, замовлені Sagres, складаються з чотирьох легких та двох середніх електричних навантажувачів. Легкі навантажувачі будуть експлуатуватися на млині Guaíba, а середні навантажувачі працюватимуть у порту Ріо-Гранде. Усі шість машин працюватимуть за технологією свинцево-кислотних акумуляторів.

Легкі електричні навантажувачі Kalmar пропонують усі характеристики потужних дизельних вантажівок, але без викидів, шуму чи вібрації. Вони відрізняються економією часу, діагностичною системою та легким обслуговуванням. Середні електричні навантажувачі Kalmar засновані на перевіреній платформі G-Generation для забезпечення потужності та продуктивності, зменшуючи при цьому викиди вуглецю та витрати палива.

Всі електронавантажувачі Kalmar оснащені ергономічно оформленою кабіною EGO як стандарт, що забезпечує чудовий досвід водіння, з регульованими панелями управління, кермом та сидінням, а також винятковою видимістю.

Online каталог