Нова перемога компанії Форкс

Нова перемога компанії Форкс

Компанія «Форкс» продовжує успішно розвиватися. Днями компанією був виграний тендер на поставку річстакеаи Kalmar DRF 450-65 для Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ), одного з найбільших промислових підприємств України.

В тендері брали участі такі компанії як «Тerex», «Hyster», «Bobcat», ТОВ «Транссервіс», «Zeppelin», «Ferrari», ТОВ «Южтехсервіс», «Fantuzzi».

Вибір на компанію Форкс і бренд Kalmar впав не випадково, адже техніка Kalmar давно відома в Україні своєю надійністю і продуктивністю, а компанія «Форкс» встигла зарекомендувати себе як стабільний партнер.

Поставлений на НЗФ річстакерам поповнив парк вантажно-розвантажувальної техніки заводу і дозволив збільшити ефективність управління вантажопотоками.

Довідка: Нікопольський завод феросплавів, почав свою роботу в березні 1966 року і є найбільш потужним підприємством з виробництва марганцевих феросплавів в Україні і одним з найбільших в світі (більше 11 відсотків світового виробництва феросплавів). Основною продукцією є феро- і силикомарганец.

Online каталог