Kalmar поставить сім RTG кранів в алжирський порт Оран

Kalmar поставить сім RTG кранів в алжирський порт Оран

Компанія Kalmar, що входить до складу корпорації Cargotec, виграла замовлення на сім кранів RTG на пневмоколісному ходу в рамках тендеру оголошеного компанією-підрядником алжирського порту Groupement D'Interêt Commun Des Entreprises Portuaires (GICEP). Вартість замовлення становить приблизно 10 млн. Євро. Замовлення розміщений в четвертому кварталі 2016 на заводі Cargotec, а доставка планується на третій квартал 2017 року.

Контейнерний термінал «Порт Оран» зараз приступив до виконання масштабного проекту з розширення виробництва і крани Kalmar E-One² RTGs забезпечать термінал надійної працездатністю, зниженим рівнем споживання палива і інтервалом технічного обслуговування 1000 годин, що є лідируючим показником на ринку.

Поставка включає автоматизовані системи управління технологічним процесом Kalmar SmartPort: Kalmar SmartProfile, Kalmar SmartRail і Kalmar SmartFleet. Kalmar SmartProfile використовує передову лазерну технологію для запобігання ризиків зіткнення зі штабелем і автоматично зупиняє візок крана при виявленні ризику. У поєднанні з електромеханічної технологією Kalmar проти розгойдування ризик зіткнень зводиться до мінімуму.

Автоматизований рульовий механізм Kalmar SmartRail з індикацією положення контейнера (CPI) автоматично управляє портальних краном з точністю до сантиметра на шляху руху і направляє координати контейнера в Операційну систему терміналу (TOS), таким чином підвищуючи операційну ефективність терміналу. Віддалений моніторинг Kalmar SmartFleet дозволяє терміналу управляти, виявляти несправності і аналізувати стан, продуктивність і необхідність технічного обслуговування обладнання.

Г-н Саїді Маброук (SAIDI Mabrouk), Генеральний директор компанії GICEP каже: "Ми надзвичайно задоволені компанією Kalmar, яка є загальновизнаною за надійність її обладнання та рішення по автоматизації, де приділяється особлива увага ефективності та оптимізації продуктивності обладнання. Тому, цілком природно, що Kalmar продовжує зміцнювати нашу діяльність і підтримувати наші амбіції щодо розширення. "

Тімо Алхо (Timo Alho), Віце-президент, Kalmar Intelligent Crane Solutions, каже: "Ми раді, що наші крани Kalmar E-One² RTG з системою SmartPort включені в останній замовлення 25-ти навантажувачів Kalmar придбаних раніше в цьому році компанією GICEP від імені портів. Ми продовжимо наше тісне співробітництво з GICEP і сподіваємося, що наші рішення будуть продуктивної частиною майбутнього успіху Порта Оран. "

Замовлення включає сім кранів Kalmar E-One2 RTG, кожен з яких продуктивністю 45 тон, проліт шість плюс один, і висота підйому одного більше п'яти контейнерів (стандарт ISO9'6 ").

GICEP - це група, яка координує закупівлю обладнання необхідного для Державних портів Алжиру, включаючи обробку контейнерів.


Online каталог