Новий навантажувач MAGNI встановив світовий рекорд

Новий навантажувач MAGNI встановив світовий рекорд

Компанія MAGNI у вересні представила новинку - 5-ти тонний телескопічний навантажувач RTH 5.35 з вантажопідйомністю 2200 кг при повному вильоті стріли. Висота підйому навантажувача на вилах - 35 метрів - світовий рекорд висоти підйому телескопічного навантажувача. Модель RTH 5.35 була побудована на базі 30-метрового навантажувача, але зберегла при цьому високий показник компактності і маневреності. Довжина нового навантажувача перевищує довжину свого попередника всього на 15 см.

Стріла нового навантажувача складається з 6-ти секцій. Вони розсуваються за рахунок зовнішніх гідроциліндрів, а внутрішній простір секції зайнято ланцюгами і гідравлічними шлангами. Завдяки цьому фахівці MAGNI домоглися компактності, зберегли круговий огляд для оператора, а також отримали високу залишкову вантажопідйомність на 35 метрах.

Навантажувач оснащений електронною системою безпеки, яка контролює вагу і положення вантажу в просторі. Вона блокує всі можливі небезпечні дії оператора. Схема поточного розташування вантажу, а також його вага відображаються на екрані монітора.

Навантажувач MAGNI RTH 5.35 укомплектований стандартним захватами, але також може використовуватися практично з будь-яким видом навісного обладнання для телескопічних навантажувачів MAGNI. 

Online каталог