Компанія KALMAR поставила перший супер річстакерам GLORIA

Компанія KALMAR поставила перший супер річстакерам GLORIA

Компанія Kalmar, що входить до складу корпорації Cargotec, отримала замовлення від компанії Egon Evertz KG на поставку найбільшого в світі Річстакери Супер Глорія. Машина буде працювати в компанії Salzgitter Flachstahl для обробки гарячих і холодних сталевих слябів. Проект дизайну і будівництва машини був завершений компанією Kalmar за 12 місяців.

Компанія Evertz Group, розташована в м Золингер, Німеччина і спеціалізується на обслуговуванні сталеливарних заводів по всьому світу протягом більше ніж 50 років. Завдяки постійному вдосконаленню методів, процесів і деталей виробництва сталі, компанія стала лідером в індустрії. Рішення Kalmar було розроблено для задоволення зростаючих вимог компанії Egon Evertz по обробці важких вантажів.

Пан Мознер (Mößner), представник компанія Egon Evertz, коментує, "Kalmar була єдиною компанією, яка змогла розробити і створити обладнання для відповідності нашої специфікації і в жатие терміни. Наш бізнес постійно зростає, оскільки сталеві сляби збільшуються в розмірах і нам необхідно інноваційне рішення для надійної і безпечної обробки цих величезних вантажів. Ми, звичайно, вражені тим, як Kalmar відгукнувся на наш запит, а також пишаємося, що найбільший річстакерам в світі є частиною нашого парку обладнання ".

Річстакерам Kalmar модель DRG650-92A5XS називається «Супер Глорія» (Super Gloria) оскільки він є найбільшим Річстакери Kalmar в досить успішною лінійці Річстакери Gloria. Повністю новий дизайн став можливим завдяки вражаючій вантажопідйомності в 65 тон при центрі ваги 4.0 м в динамічному режимі або 65 т при центрі ваги 5.0 м в статичному режимі.

Супер Глорія буде обробляти нові 50 тонні мега сталеві сляби, 2,7 м в ширину, 12 м в довжину і товщиною 350 мм. Машина обладнана як електричним підйомним магнітом для обробки слябів в холодних умови, так і гідравлічним захопленням для слябів для роботи в умовах високих температур (до 800 С).

Висока підйомна здатність доповнена спеціальної підйомної кабіною для збільшення оглядовості, і колісною базою 9.25 м для забезпечення максимальної стійкості. Вбудований генератор, що забезпечує магніт струмом при аварійному відключенні, ефективна паливна система AdBlue і вогнегасних система також включені в специфікацію.

Дан Петтерссон, Перший віце-президент підрозділу Мобільного обладнання Kalmar коментує, "Ми раді, що Kalmar ще раз увійшов в історію. Супер Глорія - це вражаючий подвиг інженерії, який свідчить про прихильність нашої компанії задовольняти потреби наших клієнтів. Це також видатне досягнення, що команда Кальмар спроектувала, побудувала і доставила найбільший в світі річстакерам протягом всього 12 місяців ".

Online каталог