Kalmar поставив автоконтейнеровози для Transnet

Kalmar поставив автоконтейнеровози для Transnet

Компанія Kalmar, що входить до складу корпорації Cargotec, отримала велике замовлення на поставку десяти автоконтейнеровозів для компанії Transnet Port Terminals (TPT) DurbanPier 2, спеціалізовані автоконтейнеровози, що працюють в Південній Африці і в даний час забезпечують пропускну здатність до 2400000 TEU. ТРТ є підрозділом державної компанії Transnet SOC Limited, яка в даний час проводить програму капіталовкладення в розмірі 300 млрд.рассчітаннуюна сім років і вже реалізується третій рік. Замовлення було розміщено у компанії Cargotec в першому квартале2014 з постачанням до жовтня 2014 року.

Антон Бурчелл (AntonBurchell), Керуючий директор, KalmarSouthAfrica, коментує: «Ми раді, що нас обрали в якості кращого постачальника з даного важливого контракту, незважаючи на значну конкуренцію. Компанія Kalmar змогла надати Transnet оптимальне рішення, забезпечуючи високу продуктивність і низькі експлуатаційні витрати. Наша здатність інтегрувати місцеве виробництво як частина вимог тендеру по развітіюпоставок і поставка певних компонентів місцевого виробництва також є ключовим моментів перемоги Kalmar. Ми пишаємося, що змогли отримати замовлення отценного клієнта TPTі бажаємо їм подальших успіхів у розвитку контейнерних терміналів в Дубаї. »

Автоконтейнеровози Kalmar ESC 450W поєднують в собі високу продуктивність і ефективність разом з низькими витратами на технічне обслуговування і експлуатацію. Розроблені з урахуванням потреб оператора, вони мають важливі екологічними перевагами. Машини, які будуть поставлені, відповідають самим останнім нормам щодо викиду відпрацьованих газів, а їх паливна ефективність поліпшена на 20% в порівнянні з попередніми моделями, а також в цілому знижені експлуатаційних витрат. ТРТ воліла електричні автоконтейнеровози Kalmar, які оснащені системою подвійного підйому (twinliftsystem) і вантажопідйомністю 61 тонн.

Online каталог