Техніка Kalmar є рушійною силою модернізації на НМТП

Техніка Kalmar є рушійною силою модернізації на НМТП

Компанія Kalmar, що входить в Фінську корпорацію Cargotec, була удостоєна значним замовленням на поставку дванадцяти термінальних тягачів, семи автонавантажувачів і одного річстакера для Новоросійського морського торгового порту, який є частиною Групи ММТП в Росії. Замовлення, яке ще більше зміцнює відносини Кальмар з ММТП, являє собою значний крок до модернізації рухомого парку обладнання в ряді його терміналів по всій Росії. Замовлення було підписано у другому кварталі 2014 і доставка планується в жовтні 2014 року.

Група НМТП є третім найбільшим в Європі за вантажообігом портовим оператором і безумовним лідером ринку в Росії з часткою ринку 28%.

В черговий раз, обладнання Kalmar належить найважливіше місце в процесі модернізації НМТП свого парку устаткування, і, зокрема, в підвищенні ефективності їх роботи з оброблення металу. Це замовлення складається з дванадцяти термінальних тягачів TR618i потужністю 32 тонн; два автонавантажувача DCF420-12, оснащені магнітом; два автонавантажувача DCF330-12LB з магнітами; один DCF200; два DCF330 і один річстакерам DRF450-65S5X з магнітом.

Коментуючи рішення запропоноване компанією Kalmar, Генеральний директор ВАТ «НМТП» пан Матвієнко Ю., зазначив: «Компанія Kalmar знову запропонувала рішення, яке точно відповідає нашим потребам. В даний час ми вкладаємо значні інвестиції в модернізацію наших портів для підвищення їх ефективності та збільшення потужності. Рішення Kalmar забезпечують високий рівень доступності обладнання, разом з низькою вартістю володіння. Раніше у нас був хороший досвід у використанні термінальних тягачів Kalmar. Новітні моделі TR618i, оснащені гузнеком, забезпечують достатню пристосованість і продуктивність. Ми також спостерігаємо зростання кількості процесів обробки металів, тому асортимент автонавантажувачів Kalmar, котрі оснащені магнітами, дозволяє нам з максимальною віддачею використовувати ці можливості.

«Kalmar - це завжди надійний партнер. Він забезпечує гарні рішення, не тільки завдяки обладнанню, а й їх сервісної команді, яка забезпечує необхідне післяпродажне обслуговування ».

 

Online каталог