Нові навантажувачі компанії Kalmar

Нові навантажувачі компанії Kalmar

В кінці травня на виставці СеМат компанія Kalmar представила нові моделі навантажувачів - вилковий навантажувач Kalmar ECG50-90 - вантажопідйомністю 5-9 т, а також дизельний навантажувас DCG140-6 Big Wheel, який призначений для виконання робіт у складних умовах.

Особливістю нового вилочного навантажувача Kalmar ECG50-90 є значне зниження витрат на експлуатацію, а також підвищена безпека та виняткова екологічність.

Томас Мальмборг, віце-президент напрямків по вилочним навантажувачам, сказав: «Розробляючи дану модель, ми врахували наш багаторічний досвід виробництва тяжких навантажувачів. І як результат - ми створили електричний навантажувач високої продуктивності. Дана модель відповідає нашому потужному дизельному навантажувачу, але при цьому безшумна і екологічна ».

Нову модель вилочного навантажувача Kalmar ECG50-90 можна використовувати для важких виробничих задач, без шкоди для продуктивності або зручності експлуатації. Переваги навантажувача стануть очевидними з часом, після оцінки дуже низьких експлуатаційних витрат на утримання та обслуговування. Початкові інвестиції у новий навантажувач окупляться уже протягом двох років. За розрахунками виробника, експлуатаційні витрати можна знизити до 75% в рік лише за рахунок енергозбереження. Нова модель електричного навантажувача Kalmar ECG50-90 має кілька енергозберігаючих режимів водіння, що разом з змінами, які були внесені в електричну та гідравлічну системи, знижують енергозатрати даної моделі на 15%. Завдяки спрощеній системі діагностики обслуговування цієї моделі виконується швидше і легше.

Ще одна новинка компанії Kalmar, яка була представлена ​​на виставці - це дизельний навантажувач DCG140-6 Big Wheel. Даний навантажувач призначений для виконання робіт у складних умовах, де особливо важливі надійність, стійкість, сила тяги та дорожній просвіт.

Дана модель оснащена великими шинами для підвищення проходимості на бружній і нерівній місцевості, а також має збільшений дорожній прохід - 500 мм. Відмінна стійкість гарантує опущену противагу, також була підсилену вантажопідйомну мачту. 

Online каталог