Трансліфтери і касети Liftec

Трансліфтери і касети Liftec

Компанія Liftec є світовим лідером в області касетних систем. У 1991 році вона вперше розробила касетну технологію. І сьогодні, трансліфтери з касетними технологіями все частіше застосовуються на складських площах в закритих складах.

Принцип касетної системи заснований на принципі використання гідравлічної ручної візки для переміщення піддонів. Трансліфтер - підйомно-транспортний трейлер, за допомогою якого транспортується касета - вантажний транспортний піддон.

Залежно від типу вантажу і способу його розробки спеціально розробляються кассети- металоконструкції, які призначені для укрупнення на них вантажних партій. Касети схожі на ISO палети і відрізняються легкої і міцною конструкцією. Вантажопідйомність таких касет може коливатися від 50 до 360 тонн.

Використання касет має ряд переваг, адже вони є універсальним засобом для переміщення і складування вантажів. За рахунок компактності складування, касетна технологія дозволяє не тільки зменшити площу складу, але і знизити вартість обслуговування, а також забезпечити високу ступінь збереження вантажу і безпечне транспортування.

Більш докладно про касетної технології компанії Liftec можна дізнатися тут.

Online каталог