Нове покоління термінальних тягачів

Нове покоління термінальних тягачів

Компанія Kalmar, частина Фінської корпорації Cargotec, представила нову модель термінального трактора на американському шоу вантажного транспорту 27-29 березня 2014 року, у місті Луїсвілл, штат Кентукки, США. Новий портовий тягач Kalmar Ottawa T2, що виходить на ринок Америки, спеціально спроектований для забезпечення вищої продуктивності, продуктивності та працездатності.

Більше контролю та ефективності обробки трейлерів

Містер Буз, Віце-Президент напрямків Термінальних тягачів, каже: "Це справжній ключевий момент майже за 60-літню історію компанії, що виготовляє портові тягачі, яка поєднує традиції надійності та надійність Kalmar з інноваційними характеристиками в дизайні та продуктивності. Завдяки таким технічним характеристикам як міцне шасі, більш швидкий підйом 5-го колеса, підвищені показники безпеки та більш зручний доступ для обслуговування, тягачі T2 підвищить якість виконання складних завдань трейлерів подачі що ведуться під завантаження, шляхом забезпечення більшого контролю та ефективності в обробці ".


Зниження часу на технічне обслуговування та обслуговування

Інноваційний дизайн тягачів T2 також сприяє більш легкому технічному обслуговуванню та зручності сервісу, що є іншим ключовим елементом продуктивності для швидкорозроблюваних терміналів. У свою чергу, багато операцій планового технічного обслуговування, такі як перевірка масла та трансмісійні рідини, можуть бути завершені набагато швидше і безпечніше з рівні земли. У тягачах T2 застосовується підтверджена себе система трьохопорної пневматичної підвіски та нахилу кабіни з електричним приводом, що також допомагає прискорити процес технічного обслуговування та обслуговування.


Оператори оцінять нові умови роботи

Сьогодні, тягачі повинні бути більше, ніж просто потужні машини, і тягач T2 показує, як превосходний зручний дизайн суміщається з підвищенням продуктивності. Оновлений дизайн кабіни забезпечує більше простору в салоні та кращий огляд.

Давид Вуд, Віце-президент (Продажі та маркетинг Термінальних тягачів), заявив: "Прекрасна ергономіка була втілена в життя при створенні тягача Т2, що є результатом уважного аналізу відгуків отриманих від дилерів та їх клієнтів. Загальна схема розташування компонентів в кабіні та внутрішніх системах, такі як опалення, вентиляція та кондиціонування, були вдосконалені з метою забезпечення більш легкого та менш напруженого управління. І це величезний вклад у підвищення рентабельності та продуктивності, як і функціональність, і Ффективность складних вузлів термінального тягача ». 

Online каталог