Новий електричний вилочний навантажувач Kalmar серії G

Новий електричний вилочний навантажувач Kalmar серії G

У травні компанія Kalmar представить новий електричний навантажувач серії G. Він має вантажопідйомність від 5 до 9 тонн, значно знижує витрати на експлуатацію, має підвищену безпеку і екологічність.

Особливостями навантажувача нової серії мають кращу синхронність між оператором і навантажувачем, дозволяючи підвищувати продуктивність і знижувати витрати. Відмінність нового електричного навантажувача - наявність EGO кабіни Kalmar. Основні переваги даної кабіни - це чудова ергономіка і оглядовість, що роблять її однією з найкращих на ринку.

На покоління навантажувачів серії G була встановлена ​​нова електронна система, яка дозволяє експлуатувати навантажувач в різних енергозберігаючих режимах. Наприклад, для оптимізації роботи навантажувача в період підвищених навантажень використовується посилений режим, а при звичайному рівні продуктивності - нормальний. Економічний режим дозволяє заощадити до 10% енергії, що, тим самим, знижує вартість експлуатації навантажувача.

Томас Мальмборг, віце-президент напрямку навантажувачів так прокоментував майбутній запуск: «Дане покоління навантажувачів було створено спеціально для тих клієнтів, які вимагають більш технологічного і сучасного обладнання, що поєднує в собі високу продуктивність і низький рівень експлуатаційних витрат. Наші нові моделі електричних навантажувачів забезпечують конкурентну перевагу з точки зору турботи про здоров'я і безпеки ».

Не зайвим буде зауважити, що нова модель працює тихо, а також відповідає найвищим вимогам щодо захисту навколишнього середовища. 

Online каталог