Нове покоління річстакерів Kalmar Gloria

Нове покоління річстакерів Kalmar Gloria

Компанія Kalmar, що входить до складу Фінської корпорації Cargotec, отримала контракт на поставку чотирьох річстакерів нового 5-го покоління «Глорія» та термінального тягача для порту «Stockholms Hamnar», одного з п'яти найбільших контейнерних терміналів Швеції. С оборотом 50 000 TEU в 2013 році, порт Stockholms Hamnar, що входить в глобальну мережу Hutchison Port Holdings, готується значно підвищити продуктивність і економічну ефективність. Заказ було підписано в листопаді 2013 року з дотриманням поставки до квітня 2014 року.

Оскільки загальна вартість власності та експлуатаційна безпека стають визначальними факторами в технологічному процесі, порт Stockholms Hamnar зробив вибір на користь переваг надзвичайної економії та передової технології, запропонованої рішенням Kalmar. П'яте покоління річстакеров Kalmar DRG, іменуемая «Глорія», є найпродуктивнішим з усіх машин, коли коли-небудь виробляються самим лідером ринку і пропонує клієнтам найвищу ціну протягом всього терміну служби. Обладнання, створене на основі десятилітніх досліджень та дослідно-конструкторських робіт «Глорія», в даний момент вважається найбільш інноваційним та надійним рихстакером на ринку. Це фактори, які значно знижують інтервали між сервісами та витратами, пов'язаними з простоями.

Кабіна річстакера зконструйована з урахуванням сучасних ергономічних характеристик, які гарантують превосходний рівень комфорту та безпеки. В особливості, прекрасна видимість спереди, ззаду і по сторонах забезпечує оператор 90% огляду робочої зони. Компанія Kalmar також пропонує клієнтам можливість виготовлення машин за індивідуальним замовленням відповідно до їх індивідуальними вимогами.

Торбъерн Перссон, виконавчий директор столичного контейнерного терміналу в порту Stockholms Hamn, коментує: "Новий річстакер Kalmar" Глорія "виділяє машину, і ми бачимо переваги по збільшенню продуктивності, пов'язану з значними скороченнями витрат і ефективною експлуатацією протягом всього терміну служби машини. цим, комфорт оператора і безпека мають найбільшу значимість, і в цьому відношенні Глорія пропонує найлучші можливі характеристики ".

Даний проект компанії Kalmar також включає поставку термінального тягача Kalmar TR618i. Всі машини надаються з сервісним контактом, що максимізує роботоспособность обладнання.

Online каталог