Вилочні навантажувачі Kalmar підвищують продуктивність

Вилочні навантажувачі Kalmar підвищують продуктивність

Компанія Kalmar, що входить в Фінську корпорацію Cargotec, отримала замовлення на поставку шести навантажувачів для найбільшої компанії «La Cisa Trasporti Industriali» (місто Бергамо), що спеціалізується на обробці великогабаритних вантажів, в самому серці індустріальної зони Італії. Найсучасніші машини покоління "G" плануються до постачання протягом квітня 2014 року і збільшать парк орендних машин La Cisa, особливо тих, які використовуються для клієнтів сталеливарної галузі.

Роберт Провензі (представник компанії La Cisa), коментує: "Ще раз компанія Kalmar запропонувала оптимальне рішення відповідне нашим вимогам. Ми вибрали найкраще обладнання з метою збільшення продуктивності для наших клієнтів, і після ретельних випробувань у нас не залишилося жодних сумнівів у правильності вибору Kalmar» .

"Навантажувач Kalmar модель DCG160-12 забезпечує високі результати продуктивності і надійність завдяки його високим технічним характеристикам. Більшість навантажувачів будуть застосовуватися для обробки сталевих труб, і я впевнений, що вони більш ніж здатні виконати цю роботу. Два навантажувача були переобладнані з стандартної вантажопідйомності 16 тонн в 17 тонн, що гарантує можливість збереження високої продуктивності у всіх сферах застосування. Крім того, звичайно, якщо говорити про орендну обладнанні, компанія Kalmar (Італія) в повною мірою розуміє особливості нашого бізнесу і забезпечує відмінний рівень підтримки клієнтів. Це також було ключовим фактором при прийнятті остаточного рішення ".

Модельний ряд Kalmar серії DCG забезпечує вантажопідйомність 9-18 тонн і відповідно до його офіційного представлення в 2012 році став еталонів для ринку по високій продуктивності, збільшивши економію при виконанні робіт і загальну суму економії протягом усього терміну служби. Дані навантажувачі пропонують широкий набір переваг для операторів завдяки різноманіттю сучасних ергономічних і ефективних робочих характеристик, включаючи першокласні Екологічні дизельні двигуни моделі Cummins і Volvo, Stage IIIB.

Компанія «La Cisa» (Італія) - працює в сфері логістики більш 40 років і володіє 10 центрами логістики в північній Італії. Їх парк машин розташований на території найбільш важливих чавуноливарних заводів і промислових портів Італії.

Online каталог