Ювілейна модель вилочного навантажувача Teletruk

Ювілейна модель вилочного навантажувача Teletruk

Компанія JCB зазначила виробництво ювілейного 10 000-го навантажувача Teletruk. Він виконаний в традиційному стилі - кольорах національного прапора.

Машина була придбана однією з найвідоміших у Великобританії компанією з управління відходами Biffa, яка вже має великий парк навантажувачів Teletruk.

Іен Уейклін, виконавчий директор компанії Biffa сказав: «На підприємствах нашої компанії працює більше 50 подібних машин. Використовуючи дані машини, ми зрозуміли, які переваги надає нашому бізнесу висока досяжність моделей Teletruk ».

Навантажувач Teletruk має високу досяжність, і як результат - простота розвантаження і навантаження вантажівок економить час, простір і гроші.

На ювілейну машину була додатково встановлена ​​система кондиціонування повітря. Кабіна оператора була оснащена всім необхідним для комфортної роботи. Також, компанія JCB, взявши до уваги специфіку роботи компанії-замовника, доповнила машину спеціальним комплектом для роботи на підприємстві з управління відходами. У такий комплект входить, наприклад, спеціальний захоплення для сміття.

Ювілейний навантажувач JCB Teletruk одним з перших отримав новий високоекономічний двигун JCB Diesel by Kohler, який відповідає стандартам Tier 4 Final / Stage IIIB. Даному двигуну не потрібна додаткова установка дизельного фільтр сажі (DPF), він відрізняється високою ефективністю і меншою витратою палива.

Навантажувачі JCB Teletruk виробляються на заводі JCB Utility Products в місті Чідл, графство Стаффордшир. Він є єдиним навантажувачем в світі, який обладнаний вилами з противагою і можливістю досяжності вперед. Крім цього, це єдиний промисловий повнопривідний навантажувач, який здатний працювати в важких і непідготовлених ґрунтових умовах. Це дозволяє виконувати різноманітні завдання на майданчиках, які ранні вважалися недоступними. Окремо варто відзначити широкий ряд навісного обладнання, яке розраховане на різні роботи, наприклад, захоплення, ковші, вила підіймальні гаки та перекидачі.

Online каталог