Розширення портфелю Kalmar по автоматизації SmartPort

Розширення портфелю Kalmar по автоматизації SmartPort

Компанія Kalmar, що входить в корпорацію Cargotec, розширила свій портфель рішень SmartPort в області автоматизації двома новими опціями, які націлені на збільшення безпеки вантажно-розвантажувальних робіт: контроль штабелювання (StackProfiling) і захист від підйому контейнеровозів (Anti-TruckLifting). Ці рішення інтегруються в системи SmartStack і SmartLift відповідно, але також продаються окремо.

Опція контролю штабелирования системи Kalmar SmartStack забезпечує безпеку шляхом визначення позиції контейнера в ряду.Решеніе перешкоджає перекидання контейнерів спредером при його русі над рядами, запобігає даного типу аварій, які зазвичай мають серйозні наслідки, як для обладнання, так і для людей. Kalmar використовує дані системи контролю на автоматизованих кранах для штабелювання з метою надання допомоги при виконанні операцій.

Опція захисту від підйому контейнеровозів системи Kalmar SmartLift забезпечує правильність завантаження, запобігаючи випадкове підняття. Функція захисту від підйому контейнеровоза - це система виявлення з використанням лазера, яка запобігає підняття контейнеровозів через заблокований або заклинений твістлок. Ця опція системи автоматизації процесів SmartLift включена в останній замовлення шести портальних кранів Kalmar E-One2 для терміналу PTTerminal Petikemas Surabaya (TPS) в Індонезії.

За допомогою системи Kalmar SmartPort, яка є, як і обладнанням, так і незалежної термінальній системою управління, опції контролю штабелювання і захисту від підйому контейнеровозів доступні і можуть збільшити рівень безпеки на будь-якому терміналі по всьому світу. Ці опції також доступні для впровадження і поліпшення вже існуючих рішень автоматизації вантажно-розвантажувальних робіт.

Рішення системи Kalmar SmartPort забезпечує кращу продуктивність завдяки автоматизації процесів і обладнання, що в свою чергу призводить до зниження загальних експлуатаційних витрат, підвищення безпеки та збільшення експлуатаційної готовності обладнання. Рішення по автоматизації операцій розроблені для оптимізації потоків інформації в рамках виробничої діяльності терміналів з метою забезпечення найбільш ефективного використання устаткування. Вони являють собою доступний і швидкий спосіб отримання негайного підвищення продуктивності за порівняно з невеликою початковою інвестицією. Рішення автоматизації процесів підходять для терміналу будь-якого розміру, обладнання будь-якого бренду і для будь-якої термінальної системи управління (TOS).

 

Online каталог