Конференція компанії Форкс

Конференція компанії Форкс

28 листопада 2013 року в Одесі компанія Форкс спільно з Асоціацією портів України Укрпорт і KALMAR (Швеція) & nbsp; провела конференцію на тему «Сучасні тенденції в підвищенні ефективності вантажно-розвантажувальних робіт на вантажних терміналах. Інновації Kalmar ».

Мета семінару - обмін досвідом і обговорення нових тенденцій підвищення ефективності вантажно-розвантажувальних робіт. Семінар відвідали представники портів, фахівці з вантажно-розвантажувального обладнання і представники логістичних центрів.

У програмі семінару прозвучали доповіді представників Асоціації портів України, презентація нових моделей Річстакери Kalmar 5 -го покоління, виступи фахівців на тему економії палива, застосування касетних систем, а також застосування навантажувачів JCB для сипучих вантажів.

Також учасники семінара відвідали демонстрацію по підвищенню продуктивності вантажних операцій і зниження споживання палива. На демонстрації були представлені річстакерам, навантажувач Teletruk, телескопічний і фронтальний навантажувач, і навантажувач з бортовим поворотом.

Під час демонстрації машин, учасники конференції змогли оцінити їх надійність, маневреність і продуктивність. Практичне застосування машин викликало жвавий інтерес гостей. Крім того, учасникам була надана можливість застосувати техніку відповідно до своїх потреб на практиці, і переконається в її універсальності прямо на місці демонстрації.

Online каталог