Річстакери Kalmar - нова ера у підвищенні продуктивності

Річстакери Kalmar - нова ера у підвищенні продуктивності

Компанія Kalmar оголосила про свій новий проект Gloria - випуск річстакерів нового покоління. Проект був представлений на виставці TOC Europe 2013. Нові річстакери G-покоління будуть представлені широким модельним рядом, який буде включати в себе моделі річстакерів для обробки контейнерів і моделі для інтермодальних вантажно-розвантажувальних робіт.

Нова серія була розроблена з урахуванням безпеки та ергономіки. Так, річстакерам має вбудовані опції системи безпеки, такі як сигнал заднього ходу і допоміжна система контролю безпечного наближення до об'єктів.

Зміни торкнулися також і кабіни оператора. Тепер вона має гарантований більше 90% круговий огляд, навіть в погану погоду.

У кабіні оператора з'явилися унікальні запатентовані Kalmar функції - бічний нахил рульового управління, а також спеціально розроблений джойстик. Ці функції роблять Gloria найзручнішим Річстакери для оператора за рахунок зниження втоми, підвищення маневреності і продуктивності.

Електронна система, якою обладнані річстакери Gloria, автоматично визначає і виправляє всі збої в роботі системи CAN (Сontroller Area Network) .Компанія Kalmar є єдиним виробником, який пропонує цю функцію в якості стандарту.

Компанія Kalmar подбала про продуктивність і зниження витрат для власників річстакерів G-покоління. Річстакери, з вантажопідйомністю 45 тонн і можливістю навантажувач до 6 контейнерів у висоту (5 при інтермодальних роботах), мають високу продуктивність і високою паливною економічністю:

- три Еко режиму забезпечують економію палива до 20%;

- нова функція Старт / Стоп також може знизити вживання палива до 10%;

- всі машини відповідають європейським вимогам щодо захисту навколишнього середовища Stage 4, Tier 4 і EPA.

Витрати на утримання Річстакери Gloria зменшуються за рахунок цілого ряду інноваційних функцій. Загальна економічність, а також економія палива можуть бути досягнуті за рахунок контролю навантаження гідравлічної системи, яка оснащена регульованими насосами і вентилятором охолодження. Продовжити термін служби шин на 10% і заощадити паливо допомагає система контролю тиску повітря в шинах.

Компанія Kalmar внесла істотні зміни в інтервали сервісного обслуговування, що дало можливість значно заощадити по багатьом роботам. Так, дворічний гарантійний період або 4000 годин тепер входять в стандартну комплектацію; інтервал до першого ТО машини був розширений від 50 до 500 годин, а інтервал заміни гідравлічного масла збільшено з 2000 до 4000 годин, і може бути ще збільшений за Програмою Oil Sample. Інтервал заміни моторного масла в даний час також збільшено з 500 до 1000 годин, а фільтра сервоприводу від 500 до 1000 годин.

Online каталог