Витесанний із каменю

Витесанний із каменю

Машини Kalmar старанно працюють в швейцарських Альпах. Дизельний навантажувач DCF500 перевозить свою вагу, як частина історії успіху компанії Truffer AG. В м Вальс (Швейцарія) місцева компанія Truffer AG видобуває і обробляє високоякісний натуральний камінь. Вальс розташований в самому серці Альп, недалеко від знаменитого тунелю Готтхард. 

Тут витягується дрібнозернистий, світло-сірий, злегка зеленуватий гнейс. Потім він транспортується на завод Truffer AG і з нього викрешуються красиві декоративні камені - можливо для декорування стін душа в ультрамодному спа-салоні. 

На тлі величезних кам'яних блоків, працює дизельний навантажувач Kalmar DCF500 значного виду. Навантажувач має вражаючу вантажопідйомність 50 тонн з центром тяжкості від 1,200 міліметрів.

Надійний дизельний двигун Volvo виробляє 260 кВт при 2,200 об / хв.

Завдяки вдосконаленому електронного обладнання навантажувач DCF500 працює з оптимальним обертовим моментом при низькому числі обертів двигуна. Це означає більш низький рівень зносу, менше споживання палива, низький рівень викидів і мінімальний рівень шуму. Коли компанії Truffer був необхідний новий навантажувач, вони покликали консультанта Reto Keller компанії Bamag Maschinen AG в Гетенсдорф, біля Цюріха, дистриб'ютора Kalmar. Їх вимоги були особливі.

Піус Труффер, Генеральний директор Truffer AG, розповість це краще. "Мені дуже подобаються спортивні автомобілі Ferraris, Porsches, Maseratis," ділитися пан Труффер. "Ми хотіли Ferrari навантажувачів і це Kalmar.Ми використовували обладнання Kalmar протягом декількох років і переконалися в якості і надійності машин, а також сервісної підтримки, що надається Kalmar на високому рівні. Це вкрай важливо для нас, оскільки кам'яний кар'єр розміщується високо в горах в Швейцарських Альпах. "

Пан Труффер бачить цінність машини не тільки в роботі, яку він виконує, а й в засобі підняття морального духу. "Маючи дану машину, в нашому випадку, є мотивуючим фактором для наших співробітників. Управління найбільшим навантажувачем в Швейцаріі приносить внутрішнє задоволення. Це почуття гордості співробітників є важливим активом для компанії. Вони заслуговують на кращі машин."

Online каталог