Arcelor Mittal Німеччина замовила нову серію автонавантажувачів

Arcelor Mittal Німеччина замовила нову серію автонавантажувачів

Cargotec отримав замовлення на вилочні навантажувачі Kalmar від однієї з найбільших світових металургійних і гірничодобувних компаній з Німеччини.

Cargotec виграв контракт на поставку 12-ти навантажувачів Kalmar DCG150-12 для компанії Arcelor Mittal Hamburg GmbH, що стало найбільшим замовленням на вилочні навантажувачі моделі DCG.

Arcelor Mittal, світовий лідер на основних металургійних ринках, серед яких: автомобілебудування, будівельна індустрія, виробництво побутової техніки і упаковки, отримає нові моделі в лютому 2013 року. Нова техніка буде експлуатуватися на підприємстві компаніірасположенном в Гамбурзі, яке займається виробництвом рулонної стали. Навантажувачі Kalmar DCG150-12 замінять нинішній парк навантажувачів Kalmar DCE90-180, і будуть використовуватися для різних завдань, включаючи навантаження і транспортування рулонів стали по великій території підприємства. Кожен з них оснащений спеціальним двухстержневим підйомним пристроєм для роботи одночасно з двома рулонів сталі.

Замовник традиційно оновлює парк навантажувачів кожні три роки. При цьому Cargotec виграє контракти на поставку обладнання в п'яти останніх оновленнях парку техніки, завдяки забезпеченню високого рівня сервісу і післяпродажної підтримки. А також постійного вдосконалення продукції і позитивного досвіду клієнта на базі експлуатації навантажувачів Kalmar, які мають високу якість і працюють з мінімальними простоями.

Екологічні показники навантажувачів Kalmar були найважливішим фактором при прийнятті рішення про вибір нової техніки, так як прагнення до зниження негативного впливу на навколишнє середовище стоїть у центрі бізнесу Arcelor Mittal. З цієї причини замовник наполягає навілочних навантажувачах, які виробляли б настільки низька вплив на природу, наскільки це можливо.

Нові вилочні навантажувачі Kalmar оснащені дизельними двигунами Cummins, які відповідають європейським стандартам за рівнем викидів EU Stage IIIB / EPA Tier 4i. Ці двигуни оснащені дизельним фільтром сажі, який скорочує викид твердих часток на 90%, одночасно наполовину зменшуючи виділення в атмосферу двоокису азоту. Використання першокласних двигунів було ключовим аргументом у вирішенні Arcelor Mittal, так як компанія прагне зберегти свої позиції на передовій руху за екологічну стійкість.

У комплектації моделей Kalmar DCG150-12 - нові кабіни EGO, які стали ще однією важливою перевагою при виборі замовника.

Дані кабіни Kalmar забезпечують максимально продуктивну робочу обстановку для оператора, що сприяє збільшенню продуктивності, ефективності та безпеки роботи. Навантажувачі оснащені новою електричної і гідравлічної системами, а також найсучаснішим підйомним устаткуванням для збільшення продуктивності і експлуатаційної економії.

Нові моделі входять до складу модельного ряду навантажувачів Kalmar DCG90-180. Ці навантажувачі вантажопідйомністю від 9 до 18 тонн задовольняють вимогам і операторів, і сервісних інженерів, і керівників підприємства, так як мають економічністю, високою якістю і продуктивністю, які підтверджуються кращої продуктивністю і низькими витратами протягом всього життєвого циклу.

Online каталог