Нові моделі кранів RTG "Козловий кран на пневматичному ході"

Нові моделі кранів RTG "Козловий кран на пневматичному ході"

Cargotec представляє новий портальний кран на пневмоходу (кран RTG) - Kalmar SmartPower, який споживає мінімальну кількість палива і володіє кращим співвідношенням продуктивності та економічної ефективності. 

Новий кран RTG Kalmar SmartPower оснащений інтелектуальною системою розподілу потужності і має значно менший дизельний двигун в порівнянні зі звичайними кранами RTG. Ці технологічні інновації дозволяють скоротити споживання палива до всього лише 9 літрів на годину в стандартних умовах роботи, що є найнижчим рівнем споживання палива в галузі для портального крана без накопичувачів енергії.

Менеджер по продукту RTG Марко Расін коментує: "Зазвичай кран RTG обробляє від 9 до 18 контейнерів за годину. Це нормальні умови роботи як раз для нового портального крана RTG SmartPower, який забезпечує ідеальний баланс продуктивності і економічної ефективності".

Нова система управління потужністю в крані RTG Kalmar SmartPower забезпечує використання найбільш економічно ефективного числа обертів двигуна кожну хвилину робочого часу, контролює швидкості і прискорення для зниження необхідної пікової потужності. Завдяки новому інноваційному підходу корпорації Cargotec значно скорочується споживання енергії і вихлопні гази. Новий портальний кран RTG Kalmar SmartPower заснований на конструкції повністю електричного крана Kalmar E-One2, в якому не використовується гідравліка, і він втілює найвищі стандарти безпеки в галузі, які вже були представлені в кранах Kalmar E-One2.

Весь модельний ряд портальних кранів Kalmar E-One2, що включає модель ZeroEmission, що працює повністю на електричній енергії, допомагає власникам даної техніки відповідати самим останнім вимогам щодо захисту навколишнього середовища, не на шкоду операційної продуктивності і ефективності витрат протягом усього терміну служби.

Інтервал технічного обслуговування для портального крана Kalmar E-One2 'в 1.000 мотогодин як для самого крана, так і для двигуна, залишається досі найтривалішим в галузі і значно підвищує продуктивність роботи терміналу.

Online каталог