Крани RTG Kalmar E-ONE2 з нульовою емісією

Крани RTG Kalmar E-ONE2 з нульовою емісією

Компанія Cargotec отримала замовлення на чотири крана RTG Kalmar E-One2с нульовою емісією від Міжнародного транспортного і торгового акціонерного товариства (ITC Corp) з В'єтнаму для їх нового порту Phu Huu Ward Dist 9 в місті Хошимін. Чотири крана RTG є частиною першого етапу, який може обробляти 2,000 20-ти футових контейнерних судів і 36000 дедвейт суден. Поставка кранів запланована на перший квартал 2013 року.

Важливим стимулом для прийняття рішення на користь Cargotec була екологічність кранів RTG Kalmar. Додатковою перевагою є те, що споживання енергії скоротилося більш ніж на 30%, створюючи конкурентну перевагу для порту шляхом забезпечення низьких експлуатаційних витрат.

Вся група продуктів KalmarE-One2, включаючи крани RTGс нульовою емісією і з електричним джерелом харчування, допомагають клієнтам відповідати сучасним екологічним вимогам без шкоди для експлуатаційної продуктивності і рентабельності протягом всього життєвого циклу. Інтервал обслуговування E-One2 1,000 годин, як для кранів, так і для двигуна, залишається на сьогоднішній день самимпродолжітельним в промисловості і значно підвищує ефективність роботи терміналу.

Компанія ITC Corp була заснована в 2001 році, спеціалізується на морський транспортуванні і в багатьох інших областях мульти-модальних операцій в області перевезення, пересилання і торгівлі морського порту. Компанія ITC розпочала виконання інвестиційного плану на більш 180 млн. Дол. США, який включає в себе будівництво нового порту Phu Huu Ward. Будівництво почалося в 2010 році і займає площу 41 гектар з 900 метровим причалом. Перший етап будівництва порту, конструктивна особливість - наявність 600 метрового пірсу, планується ввести вексплуатацію в другому кварталі 2013 року.

Online каталог