50 000 навантажувач переданий замовнику

50 000 навантажувач переданий замовнику

Вересень 2012 року стало важливою віхою в історії виробництва мобільних навісних навантажувачів: з конвеєра заводу Cargotec в місті Дундалк, Ірландія, був випущений 50,000-й навісний навантажувач Hiab Moffett.

З моменту свого винаходу понад 40 років тому, мобільний навісний навантажувач Hiab Moffett став символом інновацій у транспортній галузі. Цей вид техніки дозволяє швидше і безпечніше доставляти вантажі для компаній по всьому світу. Можливість переміщення навісних навантажувачів по бездоріжжю унікальні і є ключовим фактором для компаній, які застосовують цей вид транспорту в щоденній роботі.

Постійно удосконалюється серія M навантажувачів Hiab Moffett була недавно доповнена розробкою нової серією E. Навантажувачі серії E - це перші в світі моделі навісних навантажувачів, що працюють на літієво-іонному акумуляторі. Вони будуть запущені в серійне виробництво на початку 2013 року. Рівень викидів електричних навантажувачів серії E дозволяє експлуатувати їх і на відкритих майданчиках, і в закритих приміщеннях, відповідаючи при цьому високим вимогам за рівнем шуму і викидів.

Багатофункціональний складальне виробництво в місті Дундалк є центром корпорації Cargotec по дослідженню, розвитку і виробництва. Продукція заводу Cargotec в Дундалке експортується в більш ніж 35 країн світу.

«Мобільні навісні вилочні навантажувачі Hiab Moffett мають репутацію високотехнологічного, якісного і надійного устаткування, - каже Мікаель О'Рейлі, менеджер з виробництва. "Широкий асортимент виробленої нами техніки дозволяє підібрати підходящий навісний навантажувач для будь-яких сфер застосування».

«Лідерство заводу Cargotec Ireland в сегменті мобільних навісних вилочних навантажувачів - це, не перебільшуючи, заслуга людей, які працюють тут, - додає він. - Талановиті інженери, віддані своїй справі робочі допомогли створити цей унікальний продукт і постійно розвивати його у відповідь на вимоги наших замовників. Виробництво 50,000-го мобільного навісного вилочного навантажувача - видатне досягнення, до якого ми прийшли завдяки досвіду і наполегливій праці всіх тих, хто працював на нашому заводі за всю історію виробництва навісних навантажувачів з 1967-го року », - робить висновок Мікаель О'Рейлі.

Online каталог