Презентація кранів Kalmar STS у Стамбулі

Презентація кранів Kalmar STS у Стамбулі

У першій половині березня компанія Cargotec і дилер в Україні - компанія Форкс, провели презентацію нових кранів KALMAR STS (Ship-to-Shore) в Стамбулі, Туреччина.

Презентація відбулася в порту Евьяп. Співробітники стивідорних компаній ЦПК України (м.Одеса), турецького порту Евьяп і компанії Форкс обмінялися досвідом в сфері вантажно-розвантажувальних робіт в портах.

Учасники презентації обговорили новітні технології з енергозбереження на кранах STS.Крани-перевантажувачі мають хороші робочі характеристики, а також надійність в поєднанні з мінімальними потребами в технічному обслуговуванні.

Обмін досвідом з іноземними колегами завжди цінний, тому що це допомагає зрозуміти специфіку застосування обладнання в портах. А також рекомендувати клієнту техніку, за роботою якої можна поспостерігати на практиці і завжди допомогти зробити правильний вибір.

(На фото праворуч на ліво: менеджер з продажу STS кранів Дік Айхорн, керівник відділу продажів і маркетингу порту Евьяп Иззет Саатсілар, менеджер служби підтримки порту Евьяп Седат Топуз, старший інженер ЦПК України Олександр Кравченко, електромеханік ЦПК України Костянтин Калиниченко, менеджер компанії Форкс Олександр Костирко)

Online каталог