Новий партнер компанії Форкс

Новий партнер компанії Форкс

Компанія Форкс будучи лідером з постачання і продажу річстакери в Україні, поклала початок співпраці з компанією ТОВ «Трейн Юкрейн».

Компанією «Трейн Юкрейн» був придбаний річстакерам серії L модель DRF 450-60S5L. Дана модель спеціально розроблена компанією Kalmar для щоденної роботи з контейнерами на малих терміналах. Машина працює з контейнерами вагою до 45 000 т.

Обробка вантажу потребує гнучких і надійних рішеннях. Річстакерам компанії Kalmar обробляє контейнери швидко і ефективно, навіть у вузьких просторах, зберігаючи при цьому хорошу оглядовість для оператора.

Річстакерам розроблений таким чином, що оператор за допомогою телескопічної стріли, може обробляти контейнер з будь-якої позиції. Також, контейнери можуть переміщатися в довжину, наприклад через двері, ворота - в низькому поздовжньому русі, для роботи в ангарах. Це може бути вирішальним фактором при виборі Річстакери.

Устаткування серії L, як і всі машини компанії Kalmar мають низьке споживання енергії, і низьку вартість в обслуговуванні.

Online каталог