Компанія Kalmar випустила серію бюджетних річстакерів серії L

Компанія Kalmar випустила серію бюджетних річстакерів серії L

Сьогодні спостерігається тенденція зростання потреби в економічно ефективної та продуктивної обробки контейнерів у великих морських портах.

Річстакерам компанії Kalmar серії L спеціально розроблений для обробки контейнерів. Продуктивність і функції моделі серії L були спеціально розроблені для щоденної роботи з контейнерами, де швидкість підйому і опускання вантажу не є ключовими факторами у виборі машини. Ця техніка призначена для роботи в промислових умовах і працює з вантажами до 45 000 тонн.

Будь-який з Річстакери компанії Kalmar комбінує в собі продуктивність, комфорт і надійність. Вантажообіг за допомогою Річстакери є одним з найбільш гнучких рішень для обробки вантажу. Річстакерам дозволяє обробляти контейнери швидко і ефективно в вузьких просторах, гарантуючи при цьому оптимальну видимість водієві.

Устаткування, стріли і кріплення розроблені таким чином, що оператор може поліпшити ефективність роботи, так йому не потрібно підходити до контейнера з позиції 90 градусів. Замість цього, контейнер може бути зрозумілий або опущений під будь-яким кутом <90 градусів. Обертаючи розподільник і досяг потрібної довжини стріли, оператор може обробляти контейнер з будь-якої позиції. Як додаткова перевага, ширина проходу - глибина простору - може бути стиснута. На відміну від інших навантажувачів, велика кількість маневрів може бути виконано в той час, коли машина стоїть на місці.

Контейнери можуть транспортуватися і в довжину, що робить можливим поставки контейнерів через двері, ворота, тобто в низькому поздовжньому положенні. Це може бути вкрай важливо для роботи всередині ангарів.

Всі моделі серії L, як і всі інші річстакери Kalmar мають низьке споживання енергії, а також невисоку вартість обслуговування.

Online каталог