Поставка тягачів в Маріупольский торговий порт

Поставка тягачів в Маріупольский торговий порт

Компанія «Форкс» успішно продовжує свою співпрацю з портами України.

Компанія «Форкс» уклала договір на поставку тягачів Kalmar в Маріупольський торговий порт. Моделі поставлених тягачів - Po-Po 4x4 Kalmar TR618i з повним приводом.

Для навантаження і розвантаження суден типу Ро-Ро з крутими рампами потрібні тягачі з чотирма ведучими колесами, щоб забезпечити достатню тягове зусилля, що особливо важливо в суворих зимових умовах. Невеликий радіус повороту і здатність пересуватися і вперед, і назад, є важливими факторами успішного виконання операції на судах типу Ро-Ро.

Тягачі оснащені двигунами Vovlo, які повністю відповідають вимогам до норм викидів стандартів EU Stage 3A і EPA / CARB Tier 3 (вимоги стандартів по вихлопу), для позашляхових транспортних засобів.

Кабіна тягача Kalmar спроектована і випробувана відповідно до жорстких вимог стандартів безпеки (ROPS, ISO 3471: 1994). Для водія передбачені комфортні умови роботи і відмінна видимість у всіх напрямках.

Компанія Kalmar - провідний світовий виробник і постачальник вантажно-розвантажувальної техніки, здатної працювати в важких умовах. Кожен четвертий контейнер або напівпричіп в усьому світі обробляється машиною компанії Kalmar.

Маріупольський торговий порт - один з найстаріших і найбільших портів України. Потужності порту дозволяють обробляти понад 15 млн. тонн вантажів на рік.

Online каталог