Поставка навантажувачів Kalmar в Бердянский морський торговельний порт

Поставка навантажувачів Kalmar в Бердянский морський торговельний порт

Компанія Форкс завершила поставку навантажувачів Kalmar на ДП «Бердянський морський торговельний порт», згідно з програмою технічного оновлення парку техніки.

На початку квітня була завершена поставка навантажувачів Kalmar, відповідно до процесу формування сучасного парку техніки в Бердянському морському торговельному порту. Сьогодні на державному підприємстві працює 6 одиниць техніки Kalmar, які забезпечують вивантаження на три технологічні лінії. Останніми були доставлені моделі DCG 160-12 і DCG 160-6.

Модель Kalmar DCG 160-12 використовується для роботи в складських приміщеннях. Він оснащений подовженими вилами, для більш габаритних рулонів сталі. Моделі DCG 160-6 використовуються для роботи в трюмах.

«Завдяки навантажувачам Kalmar, значно прискорився процес обробки металопродукції, яка є основним вантажем, перевантажувати сьогодні портом, - повідомив начальник відділу механізації ДП« Бердянського морського торгового порту »Павло Харакозов.

Вибір бренду Kalmar був зроблений завдяки його репутації як виробника якісної і довговічною техніки, яка забезпечена гарантією і кваліфікованим сервісом.

Online каталог