«СК «Ольвія» нарощує автоматизацію навантажувально-розвантажувальних процесів

«СК «Ольвія» нарощує автоматизацію навантажувально-розвантажувальних процесів

Партнер компанії Форкс «Стивідорна компанія« Ольвія »зібрала фахівців на першу Технічну конференцію з питань механізованої підтримки вантажно-розвантажувальних процесів. Захід проходив з 21 по 22 червня на базі підприємства в місті Миколаєві.

Метою конференції був обмін досвідом серед провідних фахівців морского комплексу України. Учасники конференції обговорили питання ефективного підбору техніки для сучасних методів обробки вантажів, технічні питання особливостей експлуатації та обслуговування техніки, новинки провідних світових виробників, а також обмінялися досвідом виконання складних проектів.

Сьогодні порт активно розвивається, і його основним завданням є ефективна обробка вантажів і оптимізація вантажно-розвантажувальних процесів. Компанія Форкс запропонувала кілька рішень даних завдань. Техніка Kalmar активно застосовується «СК« Ольвія », що дає компанії ряд істотних переваг, а саме - збільшення працездатності порту і ефективність вантажно-розвантажувальних робіт. Техніка має низьке споживання палива, що в свою чергу скорочує витрати і збільшує обсяги проведених робіт.

За допомогою техніки Kalmar, процес завантаження і розвантаження вантажів значно спрощується. Техніка проста у використанні, має високу ефективність. Кабіна має відмінний круговий огляд, ергономічна і зручна для оператора, що знижує його стомлюваність і підвищує працездатність.

Компанія Форкс представила на конференції новинки найвідомішого бренду Kalmar. Учасники дізналися про інноваційні технології та ефективності даних машин, а також змогли ознайомитись з кількома машинами, представленими на виставці, і спробувати їх у дії. 

Online каталог