Нова лінійка навантажувачів Kalmar для обробки пустих контейнерів

Нова лінійка навантажувачів Kalmar для обробки пустих контейнерів

Компанія Kalmar, що входить до складу корпорації Cargotec, представила нову лінійку навантажувачів для обробки порожніх контейнерів на території контейнерного бази Мюнхена. Нова лінійка з промо-слоганом "Очікувати більшого" гарантує не тільки задовольнити всі очікування замовників, але навіть перевершити їх.

За останні 30 років, компанія Kalmar поставила приблизно 10,000 навантажувачі для обробки порожніх контейнерів, тисячі з них ще перебувають в експлуатації. 90% замовників Kalmar кажуть, що вони б ще купили навантажувачі Kalmar для обробки порожніх контейнерів, в першу чергу за їх чудову надійність і довговічність, а також за наявність відмінною локальної підтримки і сервісної мережі.

Нова лінійка DCG80-100 розроблена на основі дослідження в якому вивчалося те, чого замовники найбільше хочуть від навантажувачів. Трьома найбільш важливими факторами були більш висока продуктивність, підвищена надійність при меншому часу простою і більш низькі експлуатаційні витрати. Навантажувачі для обробки порожніх контейнерів DCG80-100 були розроблені, щоб запропонувати все це, а також безпрецедентну кількість опцій на вибір.

Лінійка пропонує однорядні і дворядні моделі з вантажопідйомністю 8, 9, або 10 тон. Силові передачі, висота підйому, спредери, і показники продуктивності можуть визначатися в залежності від потреби, так само як і безліч функцій і опцій безпеки, включаючи сигнал про рух заднім ходом, пожежогасіння, анти-блокування, контроль рівня тиску в шинах, додаткове освітлення, та інше.

Комфорт оператора є пріоритетним в найсучаснішій EGO кабіні, пропонуючи передову ергономічність, поліпшену видимості і опцію високого або низького положення на шасі.

Лінійка пропонує найвищу швидкість підйому і опускання з доступних на ринку, зі значно зниженими експлуатаційними витратами на кожен хід. Сервісні інтервали також були збільшені, з більш легким доступом до машини для технічного обслуговування. Нова лінійка також поставляється разом з SmartFleet, потужним інструментом моніторингу та оптимізації обладнання, який дозволяє легко аналізувати дані по продуктивності, допомагаючи підвищити як ефективність, так і продуктивність праці.

Альф-Гуннар Карлгрен (Alf-Gunnar Karlgren), директор з продажу та маркетингу компанії Kalmar, каже: "Наша нова лінійка навантажувачів для обробки порожніх контейнерів пропонує більше ніж будь-коли раніше, даючи клієнтам набагато більше за їхні гроші. Це найбільш надійна і працездатна лінійка навантажувачів для обробки порожніх контейнерів доступних на ринку, з більш високим терміном служби і більш низькими експлуатаційними витратами, ніж машини конкурентів. Це, в поєднанні з високою вартістю перепродажу всіх навантажувачів Kalmar для обробки пустих контейнерів, означає, що лінійка DCG80-100 пропонує найкращий показник вартості протягом усього терміну служби з наявних в даний час ". 

Online каталог